2012. dec 27.

Zuckerbergék és a privacy settings

írta: gkakuk
Zuckerbergék és a privacy settings

[caption id="" align="alignright" width="210"]Randi Zuckerberg at DLD (Digital - Life - Desi... Randi Zuckerberg (Photo credit: Wikipedia)[/caption]

Azért annak van egy hömpölygő, grandiózus íve, amikor a Zuckerberg családot így az ünnepek idején szívóágra küldi a Facebook biztonsági beállítása és annak nehezen értelmezhetősége. Randi Zuckerberg, Mark nővére, ő maga is Facebook alapító „csak a barátoknak“, ezt állítja ő, kiposztolt egy konyhai képet, amin az egész család a mobilját nézi vidáman, kivéve Markot aki a mosogató mellett, hátul a sarokban áll és onnan követi figyelemmel mi is történik.

zuckerberg_familyA kép kiment a Facebookra, hova máshová?, és azonnal tovább posztolta azt Randi Zuckerberg egyik rajongója, (nem barátja, fontos distinkció), egy bizonyos Callie Schweitzer. A képet egyből továbblőtte a Twitterre, emiatt azonban Randi ledobta a láncot.

„Nemjófejség (uncool)“ írta a Schweitzer posztra A Zuckerberg lány. Szegény Callie meg magyarázkodott, ahelyett,hogy azt mondta volna: ez van, csináljatok normális biztonsági beállításokat. Callie visszaírt, hogy ő nem tudta, meg tényleg, meg bocsánat. Aztán még kapott egy utasítást Randitől. ugyan vegye már le a Twitter posztot is, reménykedve, hogy akép így eltőnik anetről. nem fog. Azóta már a Washington Post is hozza sztorit és mindenhol az a kérdés, a Facebook miért nem tudja megoldani rendesen a biztonsági beaáálításait? Meghogy ki nem ha maga az egyik alapító elbénázza a dolgot?

Szólj hozzá

facebook Twitter Washington Post Callie Schweitzer Facebook features Randi Zuckerberg